De hurtige facts

Navn: Tanja og Mads
 
Født i 1991 og i 1984
 
Tilflugtssted: Midtjylland
 
Beskæftiget i landbruget
 
Første udstilling i 2006
 
Stamnavn: Siden 2008
 
Opdrætter: Europe og American Curl.

Den lange historie

DK*Klokmose's består af menneskerne Tanja og Mads, vi fik sammen en søn i oktober 2018, som fik navnet Villiam. 
 
Vi er begge beskæftiget indenfor landbruget, Mads v. Kjærsgaard maskinstation og pasningsaftale i Glusted, og jeg på en kvæggård. 
 
Sammen har vi en lille flok katte bestående af; Ean, David, Sia, Nappi, My, Maximillian, Sine, Spirrevip og Frk. Kras. 
 
Udover kattene har vi også tre hunde, en schæferhund ved navn Obi, Ziko som er en brun Labrador og Max som er en chihauhau. 
 
Vi er bosat i det midtjyske, nærmere betegnet på landet ved Karstoft - hvor vi har vores eget lille hus med 1,5 ha jord til som bliver brugt til legeplads for hundene, derudover har vi 2 heste, som nyder tilværelsen.
 
Jeg (Tanja) har udstillet katte siden 2006, og fik stamnavn i 2008, i perioden fra 2010-2014 havde jeg 5 kuld, og valgte så at holde med opdræt af flere grunde men fortsatte med at udstille. I 2015, kom Mads ind i billedet, og han blev hurtigt lige så bidt af kattesporten som jeg selv er, og nu er vi så småt ved at starte vores fælles opdræt af Europé og American curl op. 
 
Vi påskønner at deltage på udstillinger i ny og næ, både i ind- og udland, vi kan "prale" med at have udstillet i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Tjekkiet, Holland, Polen, Belgien og Finland.
Tanja Trillingsgaard & Mads Bękgaard | 6933 Kibęk - Danmark | klokmoses@gmail.com